Wie helpt me met een antivirus?

Ik wil graag een antivirus die (als het kan) minder dan 150 MB kost, heb kleine hardeschijf (10GB) en het anti-virus wat er opstond is plotseling verdwenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Weet niet of je geld wilt uitgeven maar dat is ook niet persee nodig om goed beschermt te zijn. De beste anti-virus programmas die ik ken zijn: AVG & Avast! Zijn beide gratis, doen zelf hun updates en hebben goede referenties van veel mensen!'

Bronnen:
ervaring & Internet forums

De enige echte deftige van microsoft zelf is de beste. Microsoft Security Essentials. Echt een topper en aangeraden door de meeste informaticalui.

avira 140 MB gratis en goed http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus gebruik het zelf al jaren.

Ga voor panda cloud!! (gratis!) Revolutionaire virusscanner omdat hij vanaf het internet werkt. De makers zijn er vanuit gegaan dat pc's tegenwoordig een (vrijwel) constante verbinding met het net hebben, waardoor het niet nodig is alles op de harde schijf van een pc te bewaren. Panda cloud wordt dus voor het grootste deel online bewaard, waardoor je ook geen gedoe hebt met updates etc. Ander voordeel is dat hij veel sneller is dan andere scanners.

Luister niet naar wat al deze mensen zeggen. Het is het beste voor jou als jij NOD32 download. Je kunt proberen als jij verstand hebt van torrents dit via torrents te doen en dan een product code nemen van www.serials.ws

AVG van Grisoft.com is gratis. Ik gebruik deze al zeker 10 jaar. Die van Microsoft heeft ook goede faam. Succes.

even via www.download.com AVG zoeken, en de "free" version ff downen, voila

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100