Hoe synchroniseer ik mijn iPod? (zie uitleg)

Ik heb de engelstalige versie van iTunes.
Onder file staat 'sync iPod van Lotte' en daar heb ik meerdere keren op geklikt, maar mijn iPod synchroniseert maar niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer het volgende: 1) Verbind je iPod met iTunes en hou de middelste en bovenste knop voor 20 seconden ingedrukt. 2) Nu krijg je een melding van iTunes dat je de iPod moet herstellen, klik op ja. Als het bovenste niet lukt probeer hem dan gewoon te herstellen via iTunes. Dit kun je doen door gewoon je iPod met de computer te verbinden en op de "Restore" knop te klikken. Als dat ook niet lukt doe dan het volgende: In advanced settings van iTunes, selecteer "Copy files to media folder". Als al je muziek in deze folder is opgeslagen verwijder dan alles in de iTunes folder behalve de Media folder. Ik weet dan het eng klinkt maar dat was de enige oplossing die ik had gevonden (zie enerlaatste post van bron).

Linksboven op bestand klikken in itunes of ietsanders als het in het engels staat Dan krijg je een lijstje en onderaan staat ipod synchroniseren Als het niet is gelukt zet dan ff een reactie bij dit antwoord dan probeer ik je verder te helpen

Klik op je ipod in de lijst aan de linkerkant waar ook music, apps enz. Staat, klik dan rechtsonderin op sync. Als dat niet werkt kijk dan ernaast of het wel is aangevinkt dat hij mag synchroniseren.

Installeer gewoon gratis de Nederlandstalige versie van iTunes dat werkt een stuk makkelijker; http://www.apple.com/nl/itunes/download/ Je kunt het er gewoon overheen installeren, daarna gaat het synchroniseren ook beter

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

Probeer het volgende software: OLMixedFolders

Bronnen:
http://www.somebytes.net/27-1-OLMixedFolders.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100