Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar staan de signature files van outlook 2003 op een standaard installatie?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
508

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

In de Nederlandse versie:
%userprofile%\Application Data\Microsoft\Handtekeningen

In de Engelstalige versie:
%userprofile%\Application Data\Microsoft\Signatures
(Lees meer...)
bamibal
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Wanneer u Outlook 2003 en Word gebruikt als uw e-mail-editor of Outlook 2007 of 2010, is het gemakkelijk om handtekeningen te veranderen in je berichten. Als u meerdere e-mailaccounts, kunt u een signature instellen voor elke account en het veranderd iedere keer als u van account veranderd.

Maak eerst een sig voor elke account:


Blader naar Extra, Opties, Mail-formaat, Signature sectie en klik op de knop Handtekening om handtekeningen toe te voegen.

Klik op de knop Nieuw om de tekst voor uw handtekening in te voeren.

Als u niet wilt dat een handtekening word gebruikt met een account, maak dan een Blank. Voer twee streepjes en een spatie (-) dan op Enter om een handtekening die identificeerbaar is te creëren. Door dit is het gemarkeerd met de standaard sig delimiter van -. Dit maakt het makkelijker als je rechts klikt om handtekeningen te wisselen of als u problemen hebt met spellingcontrole schijnbaar niet goed werkt (Tip: Signature Spellingcontrole).



Wanneer u klaar bent met het maken van handtekeningen, klik op OK om terug te keren naar het dialoogvenster Opties-scherm. Stel een sig voor elke account in en voor zowel nieuwe berichten en antwoorden / naar voren, met behulp van de Blank sig als je niet wilt dat het een standaard sig.is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding