Kun je een schaduw toevoegen aan ondertitels in Windows Live Moviemaker, of anders de oude weer werkens krijgen op Windows 7?

Ik vindt het een draak van een programma, maar ik krijg de oudere versie helaas niet meer werkend in mijn Windows 7. Nu ben ik inmiddels al wel een eindje ermee op weg, maar ik zoek dus nu een functie om schaduw zoals bij die oudere aan de ondertiteling te krijgen, anders is het niet leesbaar op een witte of lichtere achtergronden. Als iemand weet hoe ik de oude versie weer op mijn pc kan krijgen dan weet ik dat nog liever.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ken het probleem, ik had zelf ook nieuwe Window Live Moviemaker er "perongeluk" op gezet. Maar op de een of andere manier is de oude versie er ook op blijven staan en doet het nog. Ik heb alleen geen idee hoe je die los kan downloaden, mijn zusje heeft dit ook al geprobeerd, maar ons lukt het niet. Hoe je met de nieuwe versie schaduw kan toevoegen... Als je het programma geopend hebt: naar start > bijschrift (of titel) > opties voor tekst > opmaken > bij lettertype (tweede hokje) > zie je zo'n A staan met een schaduwvorming daarachter, daar moet je op klikken. En dan doet 'tie het. (: Ik hoop dat het bij jou ook werkt! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100