Software/Driver van Canon Pixma MP450 voor Windows Vista lukt niet?

Ik heb dus een Canon Pixma MP450, alleen het probleem is dat als ik die software/driver ervoor download hij niet reageert. Ik heb Windows Vista, zou het misschien aan dat liggen?
Ik heb op verschillende sites gekeken voor de software maar krijg steeds dezelfde.
Als ik de software op mijn pc heb staan en ik sluit de Printer aan reageert hij niet

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je zeker weten de goede gekozen, dit is de goede (bron) Toegevoegd na 1 minuut: Er staat bij dat het geschikt is voor vista dus daar kan het niet aan liggen. Heb je trouwens 32/64bit Vista? Configuratiescherm>Systeem daar kan je vinden welke Vista je hebt. Als je 64bit hebt moet je een andere driver downloaden. Toegevoegd na 2 minuten: bron2 64bit

Bronnen:
http://software.canon-europe.com/software/...
http://software.canon-europe.com/software/...

Hoogst waarschijnlijk wordt de service (nog) niet automatisch uitgevoerd: Start>>> Uitvoeren>> services.msc(gevolgd door druk op Enter Zoek in het Service center naar Canon Pixma MP450 ,click er op[zodat het blauw wordt] en kies voor Eigenschappen. Bij Algemeen hoort te staan "Automatisch " Zo niet,dan kunt U het in dit dialoogscherm aanpassen ,zodat het voortaan altijd door Windows Vista wordt gestart bij het opstarten van Uw computer.Er is ook 'n optie om het alsnog te starten. Verderop staat ook een andere belangrijke : Print Spooler. Hiermee doet U hetzelfde als wat hierboven staat vermeld . Automatisch zetten en/of deze service "Starten " Groet: Zoekertje Toegevoegd na 1 uur: Op de volgende pagina's staan de juiste drivers ,mocht het niet aan het voorgaande liggen : http://software.canon-europe.com/products/0010249.asp 7. MP Drivers (1.10b) http://software.canon-europe.com/software/0029325.asp?model= Software File size mp450vst110bea13.exe 15486.32 Kb.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100