ik heb world of warcraft gekocht en dat kost geld weet iemand een game die op dat spel lijkt dat ik gratis kan downloaden??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

runescape!

Runescape inderdaad ;)

Kijk even op onderstaande link. Maar ik zou je toch WoW aanraden ken weinig spellen die zo goed onderhouden worden en waar je relatief zo weinig voor betaald(als je veel speelt). Zeker nu je er toch al voor betaald hebt. Er is ook nog een mogelijkheid om op private servers te WoWen maar dat mag je zelf onderzoeken. http://mmohuts.com/editorials/top-5-free-mmorpg-alternatives Toegevoegd na 5 minuten: Runescape zie ik niet als een alternatief voor wow, wow is grafisch al niet echt meer top of the bill, runescape is grafisch gezien echt een grap. Daarmee wil ik niet zeggen dat je er geen uren plezier kan beleven, maar dat het grafisch geen gelijkwaardig spel is.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=rsc9Gwe9Vi8

Een vriend van mij, speelt Guild Wars Je koopt het spel, registreert. en dan klaar Geen maandelijkse kosten.

Van alle gratis mmo's vind ik lord of the rings online veruit de beste!

Runescape lijk erg op wow. Ook kan je een membership kopen zodat je meer mogelijkheden in het spel hebt. Het is leuk omdat je kan levelen in verschillende "skills" Membership is niet heel erg durr in nederland kost het via i deal 6 euro 50. Succes.

ik denk dat 4 story er op lijkt kan je gewoon downloaden heeft mijn broer ook gedaan lijkt super veel op world of warcraft met w loop je vooruit me ts loop je naar recht en met a loop naar links succes

download een wow private server (toxic wow, zeer aan te raden) speel gratis, problem solved

Runescape zuigt. Totaal niet met wow te vergelijken, alleen dat het ook een mmorpg is. Ik weet niet of je een iphone hebt ? en jailbroken.. dan zou je Order & chaos moeten downloaden. Echt WoW-lookalike, en nu al enorm veel spelers. Net 2 weken released..

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=9mamkauXJZI

Zelf kan ik Runes of Magic en Forsaken World en Perfect world aanraden lijkt er sterk op

minecraft is een first person game maar anders zou ik gewoon runescape ook ja

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100