Kun je iemand op hotmail zo blokkeren dat diegene ook een melding krijgt dat zijn email niet bezorgd is wanneer hij je probeert te mailen?

Hoe je iemand gewoon blokkeert op de mail weet ik wel, dus dat soort antwoorden hoef ik niet. Maar ik wil dat diegene ook zo een "Delivery Status Notification (Failure)‏" krijgt als ik hem op de blok zet en hij probeert me te mailen. Dit gebeurt niet vanzelf, ik heb het net getest door mijn andere account te blokkeren.

Toegevoegd na 8 minuten:
Het antwoord van Samson had ik zelf ook al bedacht, maar ik wil het liever zoals ik het stel in de vraag. Pas als dit echt compleet onmogelijk blijkt zal ik zoiets doen als Samson zegt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat is niet mogelijk. Het enige wat je zou kunnen doen is een automatisch e afwezigheidsmelding instellen. Dat is omslachtig want dan moet je aanvinken dat dit alleen naar contactpersonen gaat en dan die ene iemand als enige contactpersoon instellen. Na een tijdje kun je dit dan weer wijzigen en de rest van de contactpersonen weer toevoegen. Ik zei al ....omslachtig maar dit is de enige mogelijkheid die ik zie.

Stuur diegene een mailtje dat alle mail van hem als ongewenst is bestempeld en dat die automatisch verdwijnt en stel dit dan ook zo in. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100