Als je iemand ontvolgt op Facebook, volgt diegene jou dat ook niet meer, of nog wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is de keus van het persoon dat je niet meer volgt. Wil je zeker zijn dat hij / zij je berichten niet meer kan lezen dien je hem te blokkeren.

Als je een Facebookvriend ontvolgt, blijf je gewoon vrienden, maar de berichten van die persoon worden niet meer getoond. Dit heeft geen invloed op wat jouw vriend ziet. Die andere persoon ziet nog gewoon jouw berichten. Wanneer je een Facebookvriend echt "ontvriendt", dan zijn jullie dus niet meer met elkaar verbonden en zien jullie elkaars berichten niet meer. Als jouw berichten openbaar geplaatst worden, zijn ze nog wel door de ander op te zoeken. Als je niet wil dat een huidige Facebookvriend je berichten ziet, zul je hem dus moeten ontvrienden en je berichten alleen voor vrienden zichtbaar moeten maken. Of de persoon blokkeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100