Hoe -indien mogelijk - kun je de pop-ups van nieuwe berichten in Facebook uitschakelen ?

Ik doe niet heel veel met Facebook, maar wel veel spelletjes en af en toe plaats ik een reactie in een actuele discussie. Dat betekent vaak dat je een hoop likes, reacties en andere antwoorden ziet verschijnen, die altijd als pop-up komen bovendrijven boven de spelletjes die ik PROBEER te doen en daar dan half achter verdwijnen. Niet rampzalig, wel irritant. Zo kom ik nooit aan een beetje goeie score ;-)

Is er een manier om die meldingen helemaal uit te kunnen schakelen ? Ik zie aan het wereldbolletje rechtsboven later wel of er nieuws is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan. Alleen moet dit wel individueel gebeuren, dat is iets minder. PC: Zodra je een reactie plaatst op een bericht, abonneer je je automatisch op dit bericht. Zodra je gereageerd hebt, ga naar de rechterhoek van het desbetreffende bericht. Klik op het pijltje dat naar beneden wijst en kies 'Meldingen uitschakelen'. Vergeten? Dan krijg je vanzelf een melding. Druk op de melding en zoek alsnog het pijltje op en doe hetzelfde. Mobiel: Zelfde riedeltje, alleen eerst op 'meer opties' drukken en dan meldingen uitschakelen. Toegevoegd na 3 minuten: Het is ook nog mogelijk om andere meldingen zoals b.v. verjaardagen uit te zetten. Ga naar je Facebook instellingen en kies 'Meldingen'. Hier zijn ook nog andere zaken uit te zetten. Helaas is de auto abonneer op 'Aan' en niet aan te passen. Spelletjes zijn ook heel simpel voorgoed uit te schakelen. Toegevoegd na 5 minuten: Oh! Spelletjes uitschakelen... De belangrijkste van allemaal! Ga weer naar instellingen en kies 'apps'. Kies hier Apps, websites en plugins en klik op bewerken. Dan kun je het platform uitschakelen en heb je geen last meer van verzoeken. De mooiste Facebook ontdekking die ik ooit maakte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100