als je op whatsapp je acount verwijderd. zijn dan je gesprekken bij andere in hun telefoon ook niet meer te zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, de gesprekken blijven gewoon te zien op de telefoon van de ander. Jij kunt er niet voor zorgen dat gesprekken op de telefoon van de ander verdwijnen. Wel zal de ander geen berichten meer naar jou kunnen sturen of van jou ontvangen, tenzij je via een nieuw account een nieuwe conversatie op zou starten natuurlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100