Ik krijg laatste week de hele tijd van die advertentie/ spam mail. Hoe kan ik het laten stopen?

En hoe komt het dat ik het ineens krijg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien staat er onderaan de mail een link of tekst waarbij staat dat je deze advertenties kunt stoppen of zo iets?

Veel voorkomend probleem helaas en naar ik vaker hoor (zag dat je Vodafone hebt) filtert deze provider niet 'vooraf' ? Maar goed, misschien helpt dit al... Klik in het menu aan de linkerkant, klik op Info en Opties en Selecteer: Spam Quarantine. Vanuit daar kom je op een pagina waar je kan kiezen om "in of opt-out van Spam Filtering" in te stellen. Zodra deze is ingeschakeld, wordt er een koppeling gemaakt met de naam 'Spam Quarantaine in de linker navigatiebalk. Hier kan je de berichten bekijken , of zo te configureren en extra spamfilters opties kiezen. Meestal kan je kiezen uit : Rapport(eer) / Deliver / of Toestaan. Zijn het vooral soort nieuwsbrieven dan zijn deze meestal sluipend meegekomen met installeren van progs/apps die gratis waren, in de kleinere lettertjes "verstopt" onderaan de mails. Daar zie je wel een optie zoals unsubscribe of uitschrijven en via hun site dan dit aanpassen. Succes!

email naar ongewenst verplaatsen en dan email blokkeren Toegevoegd na 42 minuten: voor alles wat met de computer te maken heeft, is forum site gemaakt, ga naar http://www.helpmij.nl of kan via email naar ongewenst verplaatsen en dan email blokkeren

Er kunnen twee oorzaken zijn waarom je dat soort berichten krijgt: je toestel is mogelijk besmet met adware of je hebt een app geïnstalleerd die zogenaamde pushberichten (dit zijn advertenties die zich ongevraagd op de voorgrond dringen) verspreidt. Om te beginnen kun je het toestel even scannen met een goede (gratis) virusscanner, bijvoorbeeld Avast. Ook kun je AirPush Detector of Addons Detector installeren om na te gaan of ze van een app afkomstig zijn. Die kun je dan eventueel verwijderen. Als je een geroot toestel hebt, kun je zulke berichten met een app volledig blokkeren (zie bron). Het is dan niet nodig om de app die de reclame veroorzaakt van je toestel af te halen.

Bronnen:
http://computerworld.nl/article/13459/verl...
http://www.pcworld.com/article/245305/snea...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100