berichten op iemand anders tijdlijn verwijderen?

Als ik op het profiel van een vriend kijk en naar een bericht op de tijdlijn, dan heb ik een rechtsboven een kruisje met 'verwijderen'; wat gebeurt er dan? Wat ik zit dan toch op diens profiel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgensmij scherm je het bericht dan gewoon voor jezelf af. Het verandert niks aan zijn of haar originele timeline, alleen voor jou.

Dan word het bericht niet meer bij jouw weergeven. Je verwijderd dus niet zijn tweets in zijn timeline. Dat is alleen mogelijk wanneer je ingelogd bent op zijn twitter account.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100