Mijn facebook is gehackt door iemand die correct het beveiliginsvraag heeft beantwoord, wat kan ik doen?

Mijn facebook account is gehackt doordat iemand juist op de beveiligings vraag heeft geantwoord en facebook heeft mijn account account vergrendelt en ik heb geen toegang ermee maar mijn passwoord is veranderd dus over privacy maak ik me meer geen zorgen meer over maar ik kan er niet meer op dat is het probleem, kan iemand me erbij helpen?

Toegevoegd na 1 uur:
Wil ook iemand mij de URL geven om een berichtje naar facebook te geven? Dit is een foto die ik genomen heb:

http://gyazo.com/b50bb17e0a1b2502eb705bcd3dd8a3ab

Toegevoegd na 1 uur:
En hoe kan ik een beveiligingscontrole testen? Alvast bedankt voor je mening want ik vrees of ik mijn account nog terug zal krijgen of niet.

Toegevoegd na 2 uur:
Nog een foto:

http://gyazo.com/a174e49203cd064325f69cfd8a04356d

Toegevoegd na 2 dagen:
Laat maar facebook reageert niet en de hacker heeft alles verwijdert van mijn account en hij heeft op een of andere manier mijn email verandert waardoor hij helemaal de macht heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je al op de knoppen "doorgaan" en op "this wasnt me" gedrukt? Ik had dit ook een keer toen iemand aan de andere kant van de wereld precies het zelfde deed. Ik heb op de knoppen gedrukt en kreeg vervolgens een emailtje op mijn geregistreerde email binnen en toen moest ik een paar vragen beantwoorden (krijg je een foto te zien van iemand in je vriendenlijst en moet je de naam ervan opnoemen etc.). Dan krijg je als het goed is gewoon je account weer terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100