Als je iemand een bericht stuurt via Facebook en diegene daarna blokkeert, kan die gene dat berichtje nog lezen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja natuurlijk want je doet een actie nadat je het berichtje hebt verstuurd. Toegevoegd na 39 seconden: Je berichtje is al weg en kan niet meer worden teruggeroepen.

Ja, die blijft gewoon in zijn/haar bericht geschiedenis staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100