Waarom heeft nogsteeds niet iedereen facebook timeline?

De uiterste datum dat facebook het zou aanpassen is toch al geweest? Eerst kreeg ik een week voor 24 maart een melding dat op 24 maart iedereen definitief timeline zou krijgen. Dus ik heb mijn profiel toen maar met tegenzin ingesteld op timeline, omdat ik wist dat het toch verplicht zou worden, dus dan maar gelijk. Toen ik op 25 maart keek, waren nog een heleboel profielen van vrienden gewoon 'normaal' dus zonder timeline. Toen hoorde ik dat men vanaf 24 maart een week de tijd zou krijgen om timeline aan te passen etc, en pas op 30 of 31 maart zou iedereen het dan definitief krijgen. Maar nu is het inmiddels 2 april en nogsteeds hebben heelveel vrienden van mij hun ''normale'' profiel nog. Hoe kan dit?? Of heb ik me vergist in de datum? Ik snap er niks van en voel me behoorlijk in de maling genomen als timeline helemaal niet definitief wordt! Had ik nu mn profiel maar niet veranderd in timeline...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vind timeline zeer irritant, dus ik denk dat ze eerst alle klachten willen 'weghebben'. En ik had laatst gezien dat het pas in december ingaat. Hopelijk gaan het snel weer weg!

Bronnen:
https://www.facebook.com/blog/blog.php?pos...

Vanaf dit weekend heb ik ook de timeline er opstaan, inderdaad afgewacht tot het "moest". Maar er staat bij dat ik hem nu zelf alleen nog maar zie, en dat vanaf 3 april iedereen mijn pagina zo ziet, zodat ik nog wat kon aanpassen. Dus, als het goed if zie je het vanaf morgen bij iedereen.

Bij mij (helaas. Helaas.) is het vanzelf veranderd. Ik heb het niet gedaan en wil het ook niet. Zéér irritant op FB mobiel. Snel terug naar oude. Snap al helemaal niet dat je het veranderd als veel mensen het lastig vinden.

Ik wil graag tijdlijn gaan gebruiken, maar zie nergens staan 'tijdlijn gebruiken'. Alleen als ik me afmeld bij facebook, en ik ga naar www.facebook.com/about/timeline zie ik de groene knop om tijdlijn te gaangebruiken. Klik ik erop, dan moet ik me eerst weerAanmelden... Vervolgens is de knop weer verdwenen.... Ik snap er niets van. Hoe kan ik nu de bieuwe tijdlijn van faebook gaan gebruiken??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100