Weet iemand misschien hoe je kan leren programmeren, zoals gameplay van fifa 12, GTA of Call of Duty? Handige sites zijn nuttig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ontwerpen van deze spellen is veel meer dan programmeren alleen. Er komt een heel stuk creativiteit en grafisch ontwerp bij kijken die je niet zomaar vanaf een website kan leren. Het zijn moderne hbo / mbo opleidingen waar je alles leert. In eindhoven zit er bv een. Maar pas op.... Het wordt erg geromantiseerd* een spel maken is lang niet zo leuk dan het spelen. Toegevoegd na 2 minuten: Ook over de mogelijkheden een baan te vinden met deze opleiding kun je vraagtekens zetten. De mooiste spellen worden meestal niet in Nederland ontworpen en gemaakt.

Een loi studie er tegen aan gooien helpt zeker maar het ligt eraan hoe serieus je hiermee bent

Spellen als FIFA en GTA worden voor een gedeelte in C++ geschreven maar ook veel java. Zo'n spel schrijf je niet zomaar in je eentje. Er zit altijd een heel team van ontwikkelaars achter.

Een game bouwen is erg moeilijk en gaat vaak gepaard met weken werk dit is dan pas als je het helemaal kan je kan het best beginnen met games maken in game maker zo leer je games kennen en snap je meer wat je daarna moet gaan leren Bekijk deze site voor tutorials download link en meer informatie http://www.game-maker.nl/

Bronnen:
http://www.game-maker.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100