Ik wil een website maken voor verhuur van een vakantiewoning. Wat heb ik nodig en hoe pak ik het aan?

Voor de verhuur van een vakantiewoning wil ik een website maken, waarin in ieder geval de volgende zaken beschikbaar moeten zijn:

uiteraard een menu
mogelijkheid om foto's te laten zien
aanvraagformulier
beschikbaarheidskalender

Ik ben totaal blanco op het gebied van website ontwikkeling. Wat heb ik nodig aan tools om een website te maken en kan ik eventueel gebruik maken van standaard templates waar bovenstaande zaken al standaard in zitten?

Uiteraard heb ik naar info gezocht, maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik wil me er best in verdiepen en het hoeft ook niet helemaal gratis (liefst wel natuurlijk), maar ik ben op zoek naar een begin waar vandaan ik verder kan werken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je wel is gekeken op micazu.nl? is een groot nederlands platform dat wordt ondersteund door dreizen. En het mooiste is nog, je hoeft geen commissie af te dragen zoals bijvoorbeeld bij Belvilla. Je blijft dus alles in eigen hand houden, je kan zelf beslissen of je wel of niet aan iemand wil verhuren en welke periode.

Bronnen:
verhuren.micazu.nl

Er zijn speciale websites voor het verhuren van vakantiewoningen, het kost minder moeite en het is meestal gratis of een kleine prijs.

Een website is niet zo even gemaakt. Ik heb zelf een opleiding van 4 jaar hiervoor gevolgd. Want je moet niet alleen een website maar je moet ook hoog in google komen. De enigste mogelijkheid is dan een gratis subdomein bij een website zoals webs.com een voorbeeld van zo'n subdomein is vakantiewoning.webs.com. Hoop dat je hier iets aan heb. Al wil je echt een website leren maken moet je naar w3schools.com gaan en html en CSS gaan leren en daarna nog een layout gaan maken ect.

Hallo, Wat je in ieder geval nodig hebt is een domeinnaam, hosting en een ontwerp. Als je interesse hebt kan ik al deze zaken voor je regelen voor 99,- p/jaar, 26,- p/kwartaal of 9,- p/maand. Dit is dus incl. een domeinnaam, de hosting en de opzet van de website. Voor voorbeelden van websites kun je kijken op: www.gadgets4men.nl www.flytouch3.nl www.gratistetrisspelen.nl Klik hiervoor op 1 vd bronnen Mailen kan op info@gadgets4men.nl Dennis

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100