ik wil graag een eigen besturingssysteem maken hoe moet dat ?

ik wil graag met de naam J-soft en daarbij wil ik het makkelijk bewerken want ik en 11 jaar

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet, je zal dan je eigen programmeertaal moeten maken, daarin een heel OS schrijven, dat kost in je eentje jaren om te programmeren, en dan heb je een nutteloos OS omdat er helemaal niks op werkt.

Dat is veel te ingewikkeld en als je nu al moet vragen hoe het moet dan kom je er echt niet uit. Ga eerst maar eens leren hoe je moet programmeren.

Kijk eens hoe lang microsoft al bezig is om een fatsoenlijk OS te bouwen en nog steeds loopt de rotzooi vast!

Veel talent hebben, lange uren op je kamertje achter je computer zitten, goed studeren, en dan kun je misschien wel een keer een leuk projectje maken voor de grap. Als je iets revolutionairs bedenkt kun je het misschien wel verkopen! Ambitie is goed om te hebben! Een ding is zeker, niemand gaat je op Goeie Vraag een handleiding ervoor kunnen geven.

Het kan wel maar je moet niet denken dat je even in een jaartje(of tien) iets als windows7 of OSX nabouwt. Wat een scholier onlangs heeft gepresteerd (wat echt kanp is) zou ik even nalezen. http://tweakers.net/nieuws/75154/scholier-maakt-eigen-8-bits-computer-met-eigen-os.html En dan moet je dus vrij slim zijn en er een hoop tijd in steken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100