Gebruiksvriendelijke website maken

halo, ik wil graag een website maken voor een klein cafeetje bij ons in de buurt. Hij moet zo gemaakt worden dat zij (eigenaren van café) makkelijk zelf tekst aan kunnen passen en foto's kunnen plaatsen enz.
Ik ken mensen die werken met Webmanager misschien is dat een optie? Verder heb ik kennis van HTML en ben ik berijd om cursussen (te kopen en te) volgen voor andere vaardigheden die ik nodig heb. Nu is mijn vraag hoe ik dit het beste kan aanpakken.

Toegevoegd na 16 minuten:
Het is echt de bedoeling dat is alles zelf 'schrijf' dus bijvoorbeeld met html, php, javascript enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

via freewebs hele handige website waar je je eigen site kan maken en ziet er mooi ook je kan daar ook en domein naam kopen www.freewebs.com

http://www.everyoneweb.com/ http://www.freewebs.com/ http://www.blogspot.com http://www.google.com/sites/help/intl/nl/overview.html Hier zijn er wat. Ik zou zeggen, kijk rustig rond en hopelijk heb je er wat aan! Toegevoegd na 4 minuten: Ik zag je toevoeging, dan is http://wordpress.com/ een site voor jou! Daar kun je alles zelf doen, met HTML maar ook kiezen om alles al ''klaar'' te hebben!

Wordpress is heel goed

Voor een dergelijk standaardproject met weinig unieke requirements, is het handig een open source cms te gebruiken. Blogsystemen zoals Wordpress is hier ook een optie. Een website, ook voor het café om de hoek, geeft een betere indruk als deze een .nl of .com tld heeft. Veel webhostingbedrijven bieden pakketen aan met hosting + domein. Voor de eenvoud bieden sommigen ook hierbij installatiesystemen binnen hun beheerinterface zoals Installatron; die installeren een dergelijk cms met een paar eenvoudige handelingen op de server zodat deze direct klaar is voor gbruik.

ik heb zelf ook een eigen site en het is echt heel makkelijk om mee te werken. www.come2me.nl je kunt er met html werken maar ook gewoon met knoppen zoals op hyves. alleen krijg je dan wel www.voorbeeld.come2me.nl maar je kunt de sites wel gewoon op google vinden!

Deze is ook niet moeilijk: http://www.weebly.com

om een mooie website te maken daar heb ik een mooie website bouwer voor! https://www.magix-online.com je moet een account maken en je kunt al aan de slag ik heb het zelf ook en je kunt er alles mee! veel succes! Toegevoegd na 1 minuut: en met deze website bouwer kun je een prima website maken die jij nu wilt

Of je koopt een domein en leert een taal :P, of je kan bijv. ook naar www.mysites.nl gaan, en dan door www.dot.tk halen zodat het een een .tk site word (ziet er professioneler uit ;-) Bijv. eerst Mysites voor je site, dan ziet het er bijv. zo uit: voorbeeld.mysites.nl en dan door dot.tk: www.voorbeeld.tk (^^ dit allen is gratis ^^) (teminste, vroeger wel)

een cafe heeft geld en heeft geen zin in gratis reclame van andere op de site. Dus neem de moeite en paar euro voor webhosting bij http://www.aalex.nl kan je al goedkoop terecht voor een domeinnaam en klein hosting pakket + PHP + mysql. Al die gratis .tk onzin, is leuk voor een testje maar niet voor een bedrijf dat zichzelf op de kaart wil neerzetten. Installeer daarna wordpress en een template naar wens. De gebruiker kan daarna zelf alles aanpassen. Een voorbeeld van een draaiende wordpress site is http://www.roodharige.nl Dit is een standaard template, er zijn er duizenden gratis te downloaden. Er is nu ook een wordpress boek op de markt, investering 12 euro maar zit heel erg veel info in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100