Ik ben voornemens een veilingsite te beginnen, hoe kan ik zelf zo'n webapplicatie ontwikkelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met heel veel kennis én doorzettingsvermogen én overredingskracht. Tenminste als je een site van enige betekenis wilt opzetten. Je maakt kans als je iets (een gat in de markt) weet te integreren wat andere sites nog niet hebben. Indien mogelijk moet je dat dan ook patenteren.

in de boeken duiken van javascript, php en mysql. eventueel nog ajax.

Heb je zelf niet alle kennis in huis post je project dan op oDesk (in het engels natuurlijk), een dag later heb je gegarandeerd 20 Indiers, Pakistanen of Filipijnen die je project voor een zeer lage prijs willen uitvoeren. Vraag referenties en bekijk de oDesk beoordeling voor je met iemand in zee gaat.

Bronnen:
www.odesk.com

indien je niet over voldoende kennis beschikt, kan u contact met mij opnemen

Maak een Database, maak records en tabellen, zodat je je items (waar mensen op kunnen bieden) goed kan opslaan, en gebruikers tabel waar mensen zich kunnen registreren om vervolgens op op die items bieden en zo die records te koppelen. Dit kan met ASP Microsoft en MS SQL, of met MySQL en PHP heel makkelijk.

Bronnen:
http://mysql.com/ , asp.net

Hoi, Ik ben PHP/MYSQL/HTML/JAVASCRIPT/CSS programmeur. Ik heb een compleet systeem gebouwd 2 jaar geleden. Ik doe er echter niets mee. Je kunt het van me kopen.

Bronnen:
www.marktgek.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100