hoe kan ik internet explorer op mijn laptop krijgen?

Ik heb vanaf de computer de download op een usb stick gezet. En toen op mijn laptop geopend, maar dan krijg ik de melding dat er een nieuwere versie windows nodig is. Terwijl als ik de laptop opstart, gewoon windows xp zie. Kan ik dat ook van internet downloaden? Ben een computerleek, dus waarschijnlijk is het heel simpel. We zullen zien!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja als je een internetverbinding hebt kan je het ook downloaden. Dit kan op de website van microsoft. Maar meestal zit internet explorer er al standaard in. Mocht er iets mis gegaan zijn bij de installatie dan kan je hem ook vinden als je xp hebt bij 1.Start 2.Programma toegang en instellingen 3.Windows onderdelen toevoegen en verwijderen Let hierbij wel op dat je de installatie cd wel nodig hebt.

Bronnen:
http://www.microsoft.com

Zet de firefox installer in je usb stick dan in de laptop ga met firefox opzoek naar een downloader voor IExplorer ;)

Hallo Joni, Standaard zit Internet Explorer 6 in Windows XP. Als u de Internet Explorer niet vindt via het Start menu -> Alle programma's, dan kunt u via Deze computer of de Windows verkenner navigeren naar C:\Program Files\Internet Explorer. In deze map staat iexplore.exe, hierop kunt u dubbel klikken en zal de Internet Explorer opstarten. Via de menubalk in de Internet Explorer kunt u via Help controleren welke versie u heeft. Mocht u inderdaad over Internet Explorer 6 beschikken dan kunt u deze op twee manieren updaten. 1. U doet Windows XP updaten totdat u Internet Explorer 8 aangeboden krijgt (Start -> Alle Programma’s -> Windows Update) 2. U doet de nieuwste Internet Explorer downloaden en installeren (http://www.windows.nl/Internet-Explorer-8.aspx) vanaf uw laptop. U gaf aan dat u Internet Explorer 8 heeft gedownload van een andere PC en deze op een USB-stick heeft gezet. Als u dit heeft gedaan vanaf een Windows Vista machine dan heeft u ook Internet Explorer voor Windows Vista gedownload en hierdoor zal u de melding krijgen dat de Windows niet overeenkomt. Als u Internet Explorer van een niet Windows XP machine wilt downloaden en overzetten met behulp van een USB-stick dan is de juiste downloadlink nodig. In uw geval is dit (uitgaande dat u beschikt over een Nederlandstalige Windows XP installatie): http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=341c2ad5-8c3d-4347-8c03-08cdecd8852b&DisplayLang=nl

Bronnen:
http://www.microsoft.com
http://www.windows.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100