Internet valt steeds uit, maar het modem blijft online.

Het internet valt bij mij steeds uit, terwijl ik nog genoeg signaal heb en de verbinding met mijn modem blijft aan. Ik irriteer me er mateloos aan, want zeker elke 10 minuten valt ie een keertje weg en dan kan tie soms wel 20 seconden uitblijven. Wat moet ik nu doen? Ik heb mijn modem ook al een keertje gereset.

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb verandert dat de PC hem niet meer mag uitschakelen bij stroombesparing, maar nu valt ie alsnog uit. Echter wel minder vaak en korter. Maar dat kan ook andere oorzaken hebben.

Toegevoegd na 1 uur:
Nu heb ik echt iets heel raars. Ik was een stream aan het bekijken en die liep gewoon door, terwijl ik 15 seconden lang niet op internet explorer 8 kon surfen. Die meldde dat er geen internetverbinding meer was.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb ik ook gehad. Ik heb gewacht, gewacht maar hij bleef maar om de paar minuten uitvallen. Modem gereset, niks... Na een tijdje deed hij het weer, maar neem contact op met jouw Internetprovider. Zij zullen je verder kunnen helpen als het na al dit gedoe nog niet lukt. Het is heel vervelend, maar als je écht geduld hebt kun je wachten. Maar dan weet je niet 100% zeker of hij niet blijft uitvallen!

Een stream werkt met een buffer. Dus die kan mooi doorlopen als je een paar seconden zonder internet zit. Ik kan jouw probleem niet helemaal uitleggen maar probeer eens een ander wachtwoord. Misschien maakt iemand anders ook gebruik van jouw signaal. Het lijkt me sterk maar het zou kunnen..... ga ik ondertussen nog ff nadenken ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100