hoe heet een goede engelse vertaal site?

Weet jij het antwoord?

/2500

goeie engelse vertaal sites zullen er niet zijn (computer vertaal sites). Het probleem is dat ze woorden (of een combinatie van woorden) vertalen. Zo zul je dus altijd een raar verhaal krijgen. Wil je een stuk tekst vertalen van of naar engels dan kun je dat het beste door een echte vertaler laten doen, of zoals ik het nog wel eens doe; eerst vertalen en dan nogmaals bewerken zodat het verhaal klopt. ik gebruik zelf de vertaal mogelijkheid van google. (zie bron)

Deze 2 gebruik ik altijd als ik iets moet vertalen ik hoop dat jij er ook wat aan zult hebben :) Google Translate www.altavista.com (babelfish)

Googletranslate werkt goed + www.interglot.com http://nl.babelfish.yahoo.com/ maar zoals al eerder gezegd, dit is beter voor vertaling van enkele woorden want bij lange zinnen of hele alineas ga je overal de mist mee in. of je moet het persoonlijk door iemand laten vertalen, dit kan ook wel via internet, maar daar moet je dan wel voor vertalen. dus voor lappen tekst is er niet echt één die volledig betrouwbaar is.

Google Chrome installeren, volledig Nederlands en elke website die je opent kan je vertalen in elke gewenste taal. Werkt ook beter en veel sneller dan Explorer 8 van Windows. Succes !!

Bronnen:
http://www.google.com/chrome/?hl=nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100