Wat is een goede draadloze router voor een glasvezelverbinding, met een goed bereik?

Ik gebruik nu een draadloze n-router van Sitecom, en als ik bij mijn meterkast ga staan haal ik 65Mbps, ga ik een verdieping omhoog / omlaag in huis haal ik krap 20Mbps.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je ontvangst (de veldsterkte) terugloopt, dan neemt je bandbreedte af. En dat is het geval als je een vloer van beton met wapening tussen de twee verdiepingen hebt. Daar is niets aan te doen. Dan wordt het óf een draad trekken, óf een Wifi-repeater op een strategische plaats neerzetten.

Zoals nickbouwhuis al zij, gebruik een N-router, u heeft ook nog 3 onderdelen daarin N150, N300 en de N-Gigabyte voor glasvezel, ik heb alvast een paar Gigabyte router als bron toegevoegd: Toegevoegd na 3 minuten: i.v.m. die 20Mbps is omdat je door een betonnen muur gaat ofzo, het is tenslotte draadloze (u verliest altijd wel iets met een draadloos netwerk). Let wel op! nooit uw router onder een bad zetten ;-b, een draadloos netwerk kan niet door het water seinen. Het is maar een tip dat ik geef. Bad is wel overdreven, zeg het gewoon zo, door water kan draadloos internet niet.

Bronnen:
http://www.linksysbycisco.com/CA/en/suppor...
http://www.netgear.com/Products/Routersand...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100