Waar kan ik rechtenvrije stock foto's vinden van mensen die van bovenaf gefotografeerd zijn en los staan van de achtergrond?

Op de Microsoft Office site staan illustraties die je rechtenvrij mag gebruiken. Voor een presentatie zoek ik een 10-tal foto's die van hetzelfde thema gebruik maken. Ik zoek foto's van mensen die van boven zijn gefotografeerd in precies dezelfde stijl als bijgaande afbeelding.

Ik kan ze op de MS Office website (http://office.microsoft.com) niet vinden, hoewel ik dacht dat ze daar oorspronkelijk vandaan kwamen.

Ik ben benieuwd of er andere sites staan waar dit type afbeeldingen op staan (stock foto's). Ik ben niet op zoek naar een link naar de hoofdsite, maar specifiek naar dit soort afbeeldingen, rechtenvrij voor persoonlijk gebruik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hier staan tips voor het zoeken Met de zoek tool op Bad Neighbourhood of Compfight (met Creative Commons optie aan) zoek je tegelijk op Google Afbeeldingen en Flickr. De afbeeldingen en foto’s die je als resultaten krijgt beschikken allen over een Creative Commons licentie. Zo kom je gemakkelijk aan rechtenvrije afbeeldingen. Meestal moet je wel credits geven aan degene die de afbeelding gemaakt heeft, maar dat is wel zo netjes.

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100