beetje moeilijk uit te leggen, maar als ik op internet iets wil invullen, on- selekteerd de pagina steeds, hoe kan ik dat weer herstellen?

beetje moeilijk uit te leggen, maar als ik op internet iets wil invullen, on- selekteert de pagina steeds (automatisch doe zelf niks), hoe kan ik dat weer herstellen? dus bijv als ik wat typ, kom ik tot 2 letters en dan moet ik weer inklikken (pagina selecteren) Hoop dat iemand het weet wat ik er aan kan doen, want is heel vervelend, alvast vriendelijk bedankt voor het antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan inderdaad zo zijn wat in de reacties al werd verteld. Installeer eens een andere browser en kijk eens of er het zelfde gebeurt. Zo ja, dan heb je je antwoord. Zo nee, dan moet je verder zoeken of je berusten in de nieuwe browser. Kijk dan eens kritisch naar de invoegtoepassingen, ook deze kunnen de gemene deler zijn. Verwijder hier degene die je niet nodig hebt. Mocht er iets fout's gaan, geen probleem je kan ze immers ook gewoon weer aanzetten. Je kan ( van uitgaande dat je Windows gebruikt met internet explorer ) ook je browser resetten, weet het klinkt vreemd maar je browser kan je inderdaad resetten. Ga daarvoor naar extras/internetopties selecteer hier tablad geavanceerd. En klik opnieuw instellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100