Kan een computer te veel internet vragen?

Hallo,
Wij zijn sinds kort over gestapt naar een ander internet abonnement (alles in 1) wat een aanzienlijke verbetering is qua snelheid van het internet. Nu is het echter zo, dat tijdens het online gamen op één pc de tv storing geeft en de andere computers trager worden. Hoe kan dit?

Toegevoegd na 27 minuten:
Net een meting gedaan Met de volgende resultaten.

Toegevoegd na 27 minuten:
Net een meting gedaan Met de volgende resultaten.

Toegevoegd na 48 minuten:
De tweede foto pingen router

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, als één PC in je netwerk aan het up- of downloaden is, dan kan dat ten koste gaan van het kijken van live streaming. Zo goed als zeker draait er op die PC iets van torrents, een of andere client. Andere gebruikers downloaden dan voortdurend bestanden van je, en dat is dodelijk voor je internetsnelheid.

De hoeveelheid data die per seconde over een kabel kan is beperkt. TV op je computer vergt al een enorme datastroom. Ale je dan ook nog veel gaat internetten krijg je gewoon problemen. Dat merk je niet zo snel bij internetpagina's, maar wel onmiddellijk in je tv. Elke hapering valt meteen op. Toegevoegd na 1 minuut: Dus, ja, je computer teveel tv+internet vragen. En dat het abonnement alles in één is doet voor de datastroom niets ter zake.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100