Is een betaling van Paypal naar Ideal veilig als ontvanger?

Ik probeer dus iets via marktplaats te verkopen. Het gaat hierbij om een onderdeel van een spel. Echter als iemand met Paypal gaat betalen en ik verstuur de onderdelen zodra ik het geld op mijn rekening zie staan. Kan hij dan straks als ik dus de onderdelen aan hem heb gegeven zijn geld nog terughalen? Zoiets hoorde ik namelijk over Paypal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, PayPal is geen gegarandeerde betaalmethode. Ontevreden kopers kunnen een dispuut opstarten en geld terugvragen. Tip: maak foto's van de onderdelen en verstuur het pakketje aangetekend.

Als jij gewoon netjes handelt zal er niets aan de hand zijn. Paypal zal alleen maar geld terug halen als jij je product niet mooier hebt voorgesteld dan dat het is. Het accepteren van paypal geeft aan dat je de juiste voorstelling van zaken geeft. Paypal heeft heus in de gaten of een afnemer misbruik maakt van de geld retour service. Als iemand elke keer geld terug eist word hij geroyeerd als deelnemer. Paypal is dus voor eerlijke handel. En dat kan je van veel marktplaats aanbieders niet zeggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100