Kun je op 1 adres meerdere internetproviders aansluiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan... Ik ben het bewijs daarvan! Zowel kabel als telefoonlijn in mijn geval. Mogelijk is ook meerdere telefoon aansluitingen, maar wel wat ongebruikelijk voor een gewoon woonhuis.

Ja, zolang je ook verschillende telefoonlijnen beschikbaar hebt. Dus eerst 2e tel aansluiting regelen, daarop extra adsl lijn aanvragen.

Het ligt er helemaal aan waar je woont. Er zijn meerdere opties. Je kan 1 via de telefoonlijn nemen, de tweede via de televisiekabel en de derde via draadloos. Je kan ook middels een (goede ((duurder dan "gewone")) router meerdere aansturen via 1 medium (telefoon,tv of draadloos).De vraag is: heb je het dan over meerdere aanbieders van hetzelfde of meerdere accounts bij providers? Bijvoorbeeld: Highspeed (60 Mbps) internet via UPC maar mailboxen bij xs4all, zeelandnet, ziggo, tele2, hotmail en gmail. Dus waar leg je het zwaartepunt.

Het antwoord is eenvoudig, Nee.. je kan géén meerdere internetproviders aansluiten op 1 adres. En wel om deze reden: Internetproviders bellen naar je vorige provider om het automatisch stop te zetten, zodat de klant niet dubbel betaald. Een provider vraagt dit overigens ook voor het abbonnement wordt afgesloten met de klant, of er nog een bestaand internetverbinding aanwezig is. Wat wel mogelijk is, is dat internet en telefonie van 2 verschillende providers komen, meestal in combinatie met KPN, maar dat is financieel meestal niet voordeliger :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100