Welke post, komt er in mijn postvak concepten terecht en waarom?

Een heel enkele keer komt daar post in terecht en heb totaal geen idee waarom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een concept is een bericht dat je niet meteen wilt verzenden maar opslaat in de map "Concepten". Het is me niet helemaal duidelijk wat wordt bedoeld: is het een bericht dat door jou zelf wordt verstuurd in een bepaald e-mailprogramma? Er kunnen verschillende oorzaken zijn wanneer een door jou opgesteld bericht in concepten terecht komt. Is de (wifi)verbinding uitgevallen, verstuur je het bericht vanuit een ander programma op je pc (b.v. vanuit je fotoprogramma), wil je nog even wachten met verzenden en later nog iets toevoegen? Graag nog even een nadere toelichting.

Bij je concepten komen je berichten die je niet hebt verstuurd door bijvoorbeeld het ontbreken van een internetverbinding. Dit wordt gebruikt om offline berichten op te stellen.

in concepten komen mailtjes waaraan je bent begonnen maar nog niet hebt afgemaakt dus zeg maar je maakt een nieuwe mail met of zonder ontvanger of zonder tekst of onvolledige tekst zolang je niet op verzenden drukt blijft het in concepten staan

Doorgaans komt bij mij díe mail in 'concepten' die ik opsla tijdens het typen, die ik bewust opsla zonder te verzenden, en mails waar ik een tijdje mee bezig ben en nog niet heb verzonden (deze slaat het programma automatisch op in concepten). Soms zitten er ook lege mails in, ik heb dan een nieuwe mail aangemaakt, en ben hem daarna vergeten of ging wat anders doen en heb hem later weggeklikt. Hij is dan inmiddels wél opgeslagen in 'concepten'.

Wanneer je een mailtje begint te typen en een aantal woorden/regels neer hebt gezet, en vervolgens op het X drukt (dus sluiten) dan krijg je de melding "Wilt u de wijzigingen in dit bericht opslaan". Als je dan op ja drukt komt ie in concepten te staan. Hij blijft bewaard om later eventueel af te kunnen typen.

Een concept is ten a;;en tijde een door jou zelf opgestelde mail en dus nooit een inkomend bericht. Dus op één of andere manier doe je het zelf.

Daar komen zelf getypte afgebroken mailtjes. Wanneer je jou bericht in dit mapje opent kan je verder typen en desgewenst verzenden. Daarna komt het bij Postvak-uit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100