Bestaan er nog meer sites, die een zelfde soort service aanbiedt als bol.com (zie uitleg)?

Bij bol.com kan je boeken verkopen, met bol.com als tussen'persoon'. Op die manier komt een koper maar weinig te weten over jou, in ieder geval geen rekeningnummer e.d.
Zijn er nog meer sites die dit aanbieden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens verkoopwinkel die op marktplaats als tussenpersoon kan fungeren. De site doet het momenteel niet, maar ik heb er wel gisteren nog een advertentie van gezien, dus het kan een tijdelijke storing zijn. Sowieso heb je op marktplaats veilig handelen via de paydutch service.

Als je niet wilt dat mensen je rekeningnummer weten (al ontgaat me de logica hiervan volkomen), dan kun je het beste een paypal account aanmaken. Kortgezegd gebruik je je email adres dan voor de betaling. Helaas heeft de tegenpartij wel ook een paypal rekening nodig. Dit is de meest veilig betaal wijze op internet.

Jazeker: play.com en Amazon doen dit op een vergelijkbare manier.

Ik heb hele lijsten ingetikt bij Amazon.com, maar nooit wat verkocht. Werkt alleen goed voor duurdere boeken. Toegevoegd na 46 seconden: Dat weet ik, omdat ik zelf vaak boeken tweedehands koop, maar dan zijn ze zeldzaam of extreem duur.

Kijk hier maar eens..

Bronnen:
http://www.boekenhandelaar.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100