Ik heb hier in Turkije dus Wi-Fi verbinding met me laptop, kan ik met me telefoon, op de WiFi gaan van me laptop die verbonden is met de WiFi?

het gaat hier om de WiFi van het hotel, me laptop is verbonden ermee, maar kan ik ook met me Telefoon via me laptop verbinding maken?

Toegevoegd na 1 minuut:
heb al wat gegoogled, maar daar krijg ik alleen maar uit als de laptop met kabel verbonden is,, het gaat hier om draadloos.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan moet je van je laptop een hotspot maken.

Je hebt die laptop helemaal niet nodig om wifi te krijgen. Als jou telefoon beschikt over wifi, dan kun je dat gewoon via je telefoon doen.

Je kan een hotspot maken op je laptop waardoor je via je laptop wifi hebt met de wifi van het hotel. Maar je kan toch ook gewoon met je mobiel op de wifi van het hotel.

WiFi heeft te maken met een zender en een ontvanger of ontvangers. Als jou laptop geen WiFi uitzend zoals een router o.i.d. dan is er dus ook niets te ontvangen. Zou je contact maken op een andere manier met jouw telefoon naar de laptop dan zou je eventueel de WiFi netwerkverbinding van jouw laptop kunnen gebruiken. Maar dan dus via via. Als jouw laptop WiFi ontvangt gebruik dat dan ook voor jouw telefoon, dus direct zonder tussenkomst van jouw laptop. Hoeft deze ook niet aan te staan, toch?

Je moet via bluetooth op je laptop en die kan dan weer op de Wifi van het hotel. Overigens : me =mijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100