Hoe kom ik op buitenlandse sites?

Ik wil inspiratie opdoen van andere sites voor het organiseren van workshops. Ik geef zelf al workshops, maar ik hoop door het zoeken in b.v. Amerikaanse websites om nog op andere ideeen te komen. Als ik google dan kom ik eigenlijk alleen op nederlandse websites terecht. Moet ik ergens misschien de locatie wijzigen b.v.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via https://startpage.com kun je privacy vriendelijk op Google zoeken. Klik dan rechts boven op Geavanceerd Zoeken en selecteer bij land het gewenste land.

Bronnen:
https://startpage.com

Vertaal Nederlandse trefwoorden in het Amerikaans en ga daarmee zoeken. Dit moet lukken, want ik weet zeker dat er meer USA-sites zijn dan NL-sites. Sucses.

Gebruik aan het einde van de URL geen NL maar bijv co.uk of DL enz.

Wat je ook kunt proberen is om rechtsonderin de pagina (als je google.nl opent) 'google.com in english' aan te klikken. Een zelfde zoekopdracht geeft voor google.nl en google.com andere resultaten.

Als je wilt googelen om te zoeken in het buitenland moet je gaan naar www.google.com/ncr. Dat ncr zorgt ervoor dat google niet teruggaat naar google.nl. Zo vind je veel meer buitenlandse sites.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100