Bestaat een gratis app. voor het vertalen van een eigen website ?

Of is er een manier voor? We hebben nl. een eigen website die veel door buitenlandse kijkers bezocht wordt. Je hebt op sommige sites kleine vlaggetjes staan die je aan moet klikken om in de desbetreffend taal van het vlaggetje de site te kunnen vertalen. Hoe doe je dat of is er ook gratis software voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee je moet het zelf vertalen je zou bijvoorbeeld zo de link kunnen maken: Engelse website http://www.jouwwebsite.nl/en/index.php Nederlandse website http://www.jouwwebsite.nl/nl/index.php Maar het beste is een nieuw .com domein er bij te kopen. En zodra je op de desbetreffende vlag klikt je wordt doorgelinkt naar de nederlandse of engelse website.

Nee, dit is niet mogelijk. Geen één geautomatiseerde machine is instaat om de tekst letterlijk in de goede grammatica vorm van het des betreffende taal te plaatsen. Dit zal dus handmatig moeten gedaan. Je hebt natuurlijk wel van dat Google Translate maar dat is een letterlijke vertaling en meestal niet zoals je het zou willen hebben. Toegevoegd na 43 minuten: *Dit zal dus handmatig moeten gedaan worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100