Ik wordt ineens verplicht om de nieuwe Messenger te installeren voordat ik mij kan aanmelden op mijn huidige?

Ik wilde zojuist MSN Messenger opstarten en kreeg aldoor de mededeling dat de nieuwe was gedownload en dat ik eerst deze moest installeren voordat ik door kon gaan. Hoe heeft dit kunnen gebeuren aangezien ik dit niet zelf bewust heb gedownload? Ik weet nog niet eens of ik die nieuwe mesenger wel wil hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die messenger, die nieuw, die doet er meer dan 10 minuten over om zich te installeren en "hulp op afstand" doet het niet als je een andere versie hebt... Voor de vragen partij komt er te staan dat ik geweigerd heb en bij mij komt te staan dat ik een nieuwere versie nodig heb... Vroeger de eerste versie, 4.7 die deed alles... Was een paar mb en installeerde in een wip... Het is zo ondoorzichtig dat programma, en als je een file overstuurt, ik heb glasvezel dus de snelheid kan oplopen tot 14 Megabyte per seconde up en doen... Maar over msn een bestand sturen doet hij met 130 kilobyte per seconde... Honderd keer langzamer dan mogelijk... Ik vermoed dat de msn-gebruiker gewoon alles pikt en dan kunnen ze alles maken... Ze proberen gewoon alles, pik je dat allemaal dat is de vraag, maar wat moet je? Overstappen is ook al zoiets...

Er komen meerdere vragen mbt msn/live messenger, wellicht heb je iets aan deze links, voor zover ik zie beantwoorden deze al je vragen: http://www.goeievraag.nl/vraag/nieuwste-msn.23309 http://www.goeievraag.nl/vraag/msn-zegt-versie- downloaden.29254 http://www.goeievraag.nl/vraag/alternatief-windows-live-messenger.29424 p.s. Msn download zich zelf sinds vele versies terug. Er zijn ook eerder verplichte updates geweest, volgens mij o.a. van msn 6 naar 7

De vorige versie gaf de laatste tijd zoveel storingen en problemen, dat er voor gekozen is de nieuwe versie verplicht te moeten downen. Ik moet zeggen, ik kan ineens toch weer online, dus ik zeg doen!

Zonder een expert te zijn: Windows kan (van wat ik van Vista heb gemerkt) via de Windows updater ook updates van andere Microsoft producten downloaden. Waarschijnlijk is je nieuwe MSN met die optie meegekomen. En of je de nieuwe messenger nu wel of niet wil: je zal moeten als je hem wil blijven gebruiken. Ik ben er ook niet blij mee, de nieuwe messenger heeft heel snel conflicten met windows themas die niet door Microsoft zijn uitgebracht (ligt volgens Micro$uck$ absoluut niet aan hen ondanks dat vorige versies probleemloos werkten) maar het MSN netwerk accepteert alleen nog maar die nieuwste versie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100