Hoe kan ik mijn internet versnellen ?

ik heb problemen met videogesprekken dat hij dan vastloopt en stopt.
Ze zeggen dat dat komt omdat mijn internet te sloom is.
Weet iemand hoe ik mijn internet dus kan versnellen ??

Weet jij het antwoord?

/2500

Een duurder abonnement met een hogere snelheid nemen.

Ik weet niet zeker wat je gebruikt een telefoon of een pc. Pc: Maak je pc schoon, verwijder onnodige programmas Verhoog je Ram geheugen Telefoon: Je kan proberen ook wi-fi aan te zetten dan zal je telefoon 2 internetverbindingen gebruiken die van je provider en de wi-fi. Als dat nog niet helpt zou ik je adviseren contact op te nemen met je provider en je internetverbinding laten verhogen. Succes ermee!

Bronnen:
Eigen ervaring

Een (beslag)kom bekleden met aluminiumfolie en je mobiel er in leggen.

Tune-Up Utilities 2012 is een super programma die je hele PC beter laat presteren. Eenmaal geinstalleerd, voer je een diagnose uit, dan pakt hij alles aan. Je register wordt opgeschoond en georganiseerd, je harde schijven worden onderzocht voor fouten en dan automatisch gerepareerd. Programmas worden onderzocht om te kijken hoe oud ze zijn en hoe vaak ze worden gebruikt, en als er programmas kan worden uitgeschakeld, die mee starten tijdens het opstarten van Windows. En deze programma pakt ook je internet browsers aan. Dan is alles weer prima in orde met de prestaties van je PC. Ik heb het hier ook, en merk een duidelijk verschil in snelheid met alles op mijn PC. Echt een aanrader!

Je kan proberen ''Mozilla Firefox'' te downloaden ! Dat is een wat snellere browser, die sneller internet biedt. Via Google kun je starten met het downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100