Hoe kan ik mijn computer verbinden met het internet als hij geen internet verbindingen ziet?

ik heb een DELL optiplex 755 gehad van mijn moeders werk, maar nu heb ik geen internet verbinding.
Als ik naar "troubleshoot problems" ga staat er "Install a driver for your network adapter" ik heb al via me laptop waarmee ik wel gewoon op internet kan wat drivers gedownload en overgezet via usb maar die werken niet. Er stond windows XP op maar heb er zelf Windows 7 op gezet.(ik had ook geen verbinding op XP) . ik heb gewoon een ethernet kabel erin die het in mijn laptop wel doet en er is niks mis met me router. er staat rechts onderin gewoon een rood kruisje bij me internet logo, als iemand een oplossing weet help me dan alstublieft!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je wel drivers ge download bij dell. NL? Krijgt je pc een intern windows ip? BV 176.1.1.1 Probeer anders de netwerkkaart van andere pc in de dell te stoppen.

Je netwerk kaart word door windows niet herkend. Daarom heb je geen netwerk en dus ook geen internet. ga naar de website van dell support en vul daar je service tag in. Hierdoor herkent hij welk model van PC je hebt en kan je de juiste drivers downloaden.

Bronnen:
http://support.euro.dell.com/support/index...
http://www.dell.com/support/drivers/nl/nl/...

Om te beginnen moet je controleren of je netwerkkaart goed geïnstalleerd is. Ge hiervoor naar 'Deze computer' klik er met rechts op en kies voor 'Beheren'. Ga in het beheervenster naar 'Apparaatbeheer' en kijk welke netwerkkaarten er staan. Wanneer er bij de netwerkkaart een geel uitroepteken staat, is er geen driver geïnstalleerd. Dan zul je bij Dell opnieuw moeten zoeken naar de juiste driver. Wanneer er een rood kruis bij staat, is er iets ernstig mis met de netwerkkaart. Wanneer de driver goed is geïnstalleerd, zul je de netwerkinstellingen moeten controleren. Open hiervoor het netwerkcentrum en open de 'Lan-verbinding'. Klik op de eigenschappen van 'Tcp/ip'. Hier moet staan dat het ip-adres automatisch wordt toegewezen. Ook de dns-servers moeten op automatisch staan. Wanneer dat allemaal in orde is, zou je internettoegang moeten hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100