Als ik op facebook een status plaats die ik alleen zichtbaar maak voor de 'goede vrienden' lijst, kunnen zij dan zien wie dat nog meer kunnen zien?

Ik geloof namelijk dat, wanneer je het voor een groep zichtbaar maakt, er dan staat: Meneer X heeft 'blablabla' met jou en 10 anderen gedeeld. Of iets dergelijks. Dus ik vraag me af of dat bij een lijst ook zo is, hoewel iemand het niet te weten krijgt wanneer je hem of haar aan een lijst toevoegt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is dat alleen zichtbaar voor degene die het plaatst. De anderen kunnen (rechtsboven in het bericht) alleen op een kruisje klikken - dat verschijnt als je met je muis over het bericht gaat - waaronder staat "Rapporteer/markeer als spam..."

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100