Wat is er aan de hand met hotmail?

En hebben jullie hier ook last van?

hij opent niet meer..!!!! geeft geen foutmelding..het inloggen werkt gewoon niet, site ligt plat ofzo? hellup

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

yep bij mij het zelfde (vraag is gisteren ook gesteld) bij mij geeft hij aan dat de server to busy is. dus wie is er grote bestanden aan het versturen ;)

Mijn hotmail werkt gewoon, niets aan de hand.

Ik zat er daarnet nog gewoon in en toen ik wilde refreshen (althans teruggaan naar de inbox) gaf hij zelf iets aan van "we have updated" met nog een heel verhaal erbij over dat je je e-mail als draft moest opslaan als je nog een bericht moest opstellen om daarna de browser te sluiten en opnieuw in te loggen. Dat laatste heb ik gedaan en voilà. Bij mij doet hotmail het dus nu weer.

Blijkbaar ben je niet de enige http://www.goeievraag.nl/vraag/hotmail-hand.25172 Ik persoonlijk heb nergens last van. Dus ik kan je ook niet vertellen wat de oorzaak is.

blijkbaar is jou hotmail gekraakt, door hackers.

Ik heb ook geen problemen met Hotmail, kan je dus ook niet vertellen wat er aan de hand is.

Heb het onlangs ook gehad, ik heb mijn wachtwoord toen veranderd en toen deed ie het weer... Misschien een idee? Gewoon even een fout wachtwoord intypen en dan krijg je meteen een linkje nieuw wachtwoord instellen.... Succes! NB: vind dat er de laatste tijd erg veel problemen zijn met msn en hotmail, ik weet niet wat er mee aan de hand is...

Gister stond in het Ad dat hotmail is gekraakt. Ik heb het artikel voor je opgezocht.

Bronnen:
http://www.ad.nl/ad/nl/1032/Internet/artic...

probeer je geheime vraag te beantwoorden,ik heb het ook gehad ,op teletekst stond dat er een groep hackers zijn bezig geweest.Als je geen geheime vraag hebt geregistreerd dan kun je msn opnieuw erop zetten,met een nieuw wachtwoord.succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100