Kan ik ergens op internet het gemiddelde te verwachten weer voor een bepaalde dag in 2013 vinden?

Ik wil graag weten wat ik ongeveer op m'n trouwdag - 7 juni 2013 - kan verwachten, wat het weer betreft. Mijn vraag is dus, is er ergens website waarop je de gegevens van het weer van 7 juni van de afgelopen bijv. 10 jaar kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hiermee lukt het je vast wel. http://www.knmi.nl/klimatologie/daggegevens/index.cgi

De Enkhuizer almanak voorspelt het weer altijd van te voren. http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwetenschap.infonu.nl%2Fweer%2F29475-weersverwachting-weersvoorspelling-20112012-het-weer.html&ei=hd2RTq_aF4WdOq-FocwN&usg=AFQjCNEg7BdLRoUygyufaKSgIOpF0SrKcA Als de link niet werkt: google, enkhuizer almanak weersvoorspelling, eerste optie. Ik zou er geen gif op innemen....

Bronnen:
google + enkhuizer almanak

Waarschijnlijk op de knmi site

Sorry, maar weer en statistieken hebben heel weinig relatie met elkaar. De laatste tijd worden alle records gebroken, zoals natste zomer, warmste 1 oktober enzovoorts. En daarbij komt dat het weer zo specifiek op precies één dag in de toekomst zich echt niet laat voorspellen! Het weer is nu pas 5-7 dagen van te voren redelijk te voorspellen, en dan nog klopt dat niet echt vaak voor de volle 100%. Hou het voor je zelf maar eens bij over wat ze nu voorspellen voor volgende week en kijk dan wat het echt geworden is. Ik denk dat je pas deze vraag rond 1 juni 2013 weer kan stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100