Is het verstandig om van kpn internet en bellen basis, over te gaan op tele 2 internet en bellen, wat tot 20 mb internet zou moeten zijn.

Kpn basis is namelijk tot 8 mb internet en het kost allebei even veel, 30 euro per maand. En zal je het verschil in internet snelheid merken?

Weet jij het antwoord?

/2500

De snelheid via een telefoonlijn is afhankelijk van meerdere factoren.Hoe dichter je bij een telefooncentrale woont hoe beter het voor de beloofde snelheid is,maar 20 Mb zal nooit gehaald worden.Welke provider dan ook. Echter de extraas die de providers in hun pakket hebben kunnen veel verschillen.Alle waar is naar z,n geld. Zo kan je bv bij KPN naar ALLE vaste telefoonnummers onbeperkt telefoneren.Natuurlijk kost dit dan wat extra. De service die gegeven wordt is ook belangrijk. Ik zou blijven waar ik zit want waarschijnlijk wordt het er niet beter op.

Mijn advies is: NIET veranderen van provider, telefoondienst of energiemaatschappij als er geen dwingende reden voor is. Ze kunnen het administratief niet aan.

Ik ben zelf enige tijd geleden gewijzigd van Tele2 naar Ziggo omdat ik het AllesInEen pakket wou hebben met interactieve TV. Dit is allemaal keurig goed gegaan. Maar: Ziggo is me echt gruwelijk tegengevallen. Regelmatig last van storingen op interactieve tv maar erger nog: traag of blokkerend internet. Wat ik hiermee wil zeggen: een solide naam als KPN hoeft niet beter te zijn dan Tele2, welke over het algemeen bekend staat als goedkoop zonder service. Ik heb spijt en zou willen dat ik weet bij Tele2 zat... En wat betreft de administratieve handelingen: geen probleem voor welke provider ook. Tuur ijk kun je er een dag uit liggen, maar that's just a small price to pay!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100