emailadres hoe maak ik die?

ik heb een email .maar zou graag een tweede willen ,voor andere mensen die mij willen mailen ,maar hoe doe ik dat op een simpele manier?

Toegevoegd na 18 minuten:
ik geloof dat ik het niet goed snap .ik doe wat er gezegd word voor account .maar ze vragen naar mijn huidige emailadres .het is de bedoeling dat mijn bestaande email blijf ,maar een nieuwe als tweede en geheel nieuwe email adres ,kunnen jullie er nog uit komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

gewoon hotmail.com, dat vind ik het allermakkelijkst, het is in 1 min aangemaakt en je kunt er ook me msn'en enzoo

IK neem aan dat je weet dan andere mensen je ook op je gewone e-mailadres kunnen mailen? Hoe dan ook: nieuw e-mailadres in 3 stappen: 1) ga naar: http://www.gmail.com 2) klik op Een account maken 3) Vul de gegevens op de site in Voila, je hebt een nieuw e-adres. Toegevoegd na 23 minuten: In aanvulling op jouw aanvulling (er vanuit gaande dat je met G-mail bezig bent nu): ze vragen je huidige e-mail adres, zodat ze een plek hebben waar ze je wachtwoord naar toe kunnen sturen als je dat vergeten bent.

ga naar gmail en maak online een account aan. 2 minuten werk.

gewoon naar hotmail.comgaan. Kun je overal lezen, en ze leiden je stap voor stap door de procedure

Het is heel makkelijk, je gaat naar bijv. Hotmail.com of gmail.com. Daar staat ergens in de buurt van het balkje om in te loggen iets in de richting van registreren of ik heb nog geen account etc. Daar klik je op, alle gegevens invullen en je hebt een e-mail adres :) succes!

Je kunt via hotmail, gmail of yahoo een extra mail aanmaken. Ga naar hun site en bedenk een leuke naam, dan zien of de naam nog niet in gebruik is. Bedenk een wachtwoord en volg stap voor stap wat je in moet vullen en dan voltooien. Daarna kun jij je kennissen laten weten dat jij deze nieuwe mail gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100