hoe lok je meer kijkers naar je youtube-film?

ik wil veel kijkers & reacties voor mijn filmpje, maar hoe maak ik die bekend voor heel de wereld? (zoek naar: 2910Eline voor mijn filmpje!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Goede inhoud is het belangrijkst. Je moet origineel zijn, en iets leveren wat er nog niets is. Voor de rest zijn goede tabs gelangrijk en een goede titel zodat je goed te vinden bent. Ook informatie verspreiden op andere sites over je youtube filmpje is goed :)

Als je een goed filmpje hebt, en je bent er trots op, kun je bijvoorbeeld een mailtje sturen naar al je vrienden op youtube, met je video erbij gevoegd. Of maak een website/blog waarbij je update als je een nieuwe video hebt.

iedergeval de link van je filmpje in je vraag zetten!

Plaats een link naar het filmpje op je Hyve, op je Facebook, twitter er over, laat hem zien aan je familie en vrienden, zet een link onder elk mailtje dat je verstuurt, gebruik hem als onderschrift op elk forum waar je op zit en zorg dat je de goede tags in de metadata zet zodat mensen je filmpje ook goed kunnen vinden.

-goede inhoud filmpje -stuur het op naar je vrienden, via bijv.: hyves twitter msn myspace flickr goeievraag (Y) en ik denk dat je nu ook goed bezig bent met dat je deze vraag stelt :P

Bronnen:
youtube

Geef zoveel mogelijk trefwoorden op zodat je filmpje gevonden wordt door zoekende mensen. Zet je filmpje ook als antwoord/reactie bij andere soortgelijke filmpjes.

door bekende namen in je titel van je filmpje te zetten of trefwoorden te gebruiken. zet bijv. in je titel iets van justin bieber ofzo of amazing of awesome dit of dat. want als mensen lezen justin bieber word aangevallen of iets wat er op lijkt worden mensen nieuwsgierig en gaan ze kijken. het is een veel gebruikte truck maar het werkt wel ;). wat ook helpt is het aan zo veel mogelijk kennissen vertellen via hyves en facebook. en wat ook kan helpen is heel veel reageren op andere filmpjes op youtube op die manier word je bekent. en dan worden mensen nieuwsgierig naar je en kijken ze op je kanaal en bekijken ze je filmpjes. ik hoop dat je er wat aan hebt.

Een juiste titel helpt. Als je een nummer na zingt en noemt "ik zing ABBA" (noem maar wat) dan vindt niemand die. Noem je hem: "ABBA cover - sung by me" dan vindt zelfs Australie je film. En goede tref woorden. In dit geval ABBA, Cover etc...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100