Weet iemand een website waar ik wrts woordenlijsten kan overnemen?

teach.nl heb ik al geprobeerd maar daar zit de juiste woordenlijst niet tussen. ik moet stepping stones leren hft. 5 leerjaar 2 alle woorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Euh, je zou op woordjesleren.nl kunnen kijken

gewoon zelf even invoeren zoveel werk is dat toch niet en je leert ze dan ook meteen al.

Teach2000.nl?

Je kunt lijsten van anderen overnemen via www.woordjesleren.nl en dan klink je op 'opslaan in wrts' Je kunt ook via wrts zelf je lijsten delen via 'wrts extra -> lijsten delen' dan kies je een naam voor je website en vanaf dan kun je bij elke lijst aanklikken of je heb wilt delen. Als iemand die jij kent dat nou heeft gedaan, bijvoorbeeld een klasgenoot, moet je even vragen wat de naam van zijn site is waar hij ze deelt (bij. piet.wrts.nl) en dan ga je naar die site en klikt op de lijst die je wilt overnemen. Wrts heeft zelf geen algemene website waarop alles is gedeeld, omdat ze vinden dat dit moeilijk up-to-date te houden is en er dan te veel fouten in komen te staan. Wat misschien ook handig is is met je klas gezamenlijk 1 wrts account aanmaken. Dat heeft mijn klas ook gedaan en dan hoef je niet alles zelf te doen.

Op www.woordjesleren.nl kan je de categorie Engels aanklikken en vervolgens Steppinh Stones aandrukken. Zoek daar hoofdstuk 5 leerjaar 2 met je niveau. Iedereen kan een woordenlijst toevoegen dus controleer natuurlijk wel of het de goede woordjes zijn! Veel succes met woordjes leren!

Woordjesleren.nl is een hele goeie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100