Ik kan een link in een e-mail bericht niet meer openen, wat kan ik daar aan doen.

Voorheen als er een link in een e-mail bericht stond kon ik die aanklikken en ging ik naar de betreffende site, maar als ik nu een link aanklik gebeurt er helemaal niets meer. Wat te doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar Instellingen>>>Programma's en Onderdelen Windows-onderdelen in- of uitschakelen Verder kun je ook in elke browser aangeven (bij Internet Explorer) onder EXTRA _Internetopties>>>Tabblad : programma's . Als je daar nog aanvinkt dat IE de standaard-browser is ,zou je van dit probleem af moeten zijn. Succes Tip: Als je het menu wilt laten weergeven in I.E. druk je op Alt !

link kopiëren en plakken.

Als je eerst de Ctrl-toets indrukt en dan de link erbij aanklikt zou je doorgeschakeld moeten worden.

crtl indrukken werkt altijd. wil je de oude functie weer terug moet je even zoeken in googel, omdat niet elke client dezelfde instelling heeft. grt, Stef

waarschijnlijk staat dat mailtje in ongewenste e-mail? terug naar postvak in slepen en daar openen, nu zouden links weer aanklikbaar/opvolgbaar moeten zijn.

Ik vermoed dat het programma wat jij als webbrowser wilt gebruiken niet meer als standaard-browser is ingesteld. Er zijn diverse methodes om een browser weer als standaard in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld de gewenste browser (zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome) opstarten en dan via het Opties-scherm aangeven dat dit programma de standaard-browser moet zijn. Ook biedt Windows (en andere besturingssystemen overigens ook) de mogelijkheid om in te stellen welk programma je voor bijvoorbeeld websurfen als standaard wilt instellen. Zie de beide onderstaande verwijzingen over hoe dat bijvoorbeeld in Windows 7 en andere systemen werkt.

Bronnen:
http://kb.mozillazine.org/Default_browser#...
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100