Kan ik ergens de MSN gesprekken die ik heb op eBuddy Mobile terugvinden op het internet?

De foto's kan ik wel (na lang zoeken) terugvinden, dus dan zou het logisch zijn dat eBuddy de gesprekken ook ergens opslaat.

Btw het gaat hier over een applicatie voor de mobiele telefoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de foto's worden als tijdelijke internet bestanden opgeslagen. tekst bestanden worden daarbij niet opgeslagen. misschien dat de gene met wie je de gesprekken hebt gehad de gesprekken heeft opgeslagen. zelf zal je ze zeer waarschijnlijk niet terug vinden.

Sowieso is het al afhankelijk van de browser die je gebruikt. En over het algemeen worden foto's wel opgeslagen maar dingen zoals chat (die vaak werken met flash/java(script) meestal niet. Je kunt zoeken "in tekst" naar een woord of zin die je tijdens het chatten hebt getyped. Dan doorzoekt je computer dus niet alleen op bestandsnamen maar ook op de tekst in bestanden zelf. Dit kan windows als het goed is standaard, mocht het niet lukken dan kun je het ook met notepad++ doen (wat sowieso een handige editor is om te hebben). Toegevoegd op 15-06-2009 17:11:50 Oh ik had niet gezien dat het was van een app op je mobile.

Dat zou mij een uiterst grove schending van elke denkbare privacy-wetgeving lijken. Waarschijnlijk kan dat dus alleen als iemand aan de andere kant van de 'lijn' de gesprekken heeft opgenomen, of als iemand je (draadloze) verbinding heeft gehackt en mee kon luisteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100