Ik heb een linksys sisco router, deze was geinstalleerd op een moedem van Ziggo, nu heb ik deze aangesloten op die van TELE2.

Vanzelfspekend werkt dit nu niet, mijn laptop herkend het netwerk wel maar ik krijg geen verbinding. De router is zowel voor kabel en router geschikt. Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 42 minuten:
Kan het zijn dat ik hetIP adres in de router moet aanpassen naar die van het modem? En hoe doe ik dit zonder software cd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een ADSL-modem en een kabelmodem werken op een geheel andere techniek. Ik kan me niet voorstellen dat je die kunt uitwisselen.

Als je bedraad werkt kan het handig zijn de draad van de router naar je pc/laptop niet in de eerste poort te steken dan werkt hij gewoon als switch succes Toegevoegd na 2 minuten: Dus ook de draad van het tele 2 modem naar de router moet je dan verschuiven gebruik dus niet de standaard ingang voor beide draden ik vermoed dat je tele 2 modem in feite ook al een router is ? dat wil wel eens elkaar tegenwerken

Tele2 is op zich al een moeilijke materie. Ik kan je maar een ding aanbevelen: neem contact op met servicedesk van Cisco. Linksys is een dochter hiervan en het zijn gewoon de beste routers die je kan krijgen. Ik heb meerdere malen contact gehad en ben er altijd uitgekomen, want in dit soort gevallen helpen manuals niet. Praat over de problemen die je hebt en deze mensen kunnen zich voorstellen in welke toestand jij zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100