Waar vind ik de naam van mijn POP3 en SMTP server?

Ik moet voor de e-mailaccount van mijn GSM de naam van mijn POP3 en SMTP server hebben, maar ik ken hier nameijk NIETS maar dan ook NIETS van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt af van je provider. Kan je zeggen waar je e-mailadres op eindigt? Bijvoorbeeld @live.nl? Dan kunnen we je verder helpen... Toegevoegd na 8 minuten: Voor telenet.be, zie bron: http://www.pop3instellingen.be/pop3instellingen/pop3instellen%20Telenet.php Succes ermee en als het niet lukt hoor ik het wel!

Bronnen:
http://www.pop3instellingen.be/pop3instell...

heel vaak is het: pop.[wat er na de @ in je email staat] of pop3.[wat er na de @ in je email staat] smtp.[wat er na de @ in je email staat] Anders even je helpdesk mailen of op de website kijken van je provider.

Heb je een nieuwe provider? Als het goed is staan dit soort gegevens in de bevestigingsbrief die je van je provider hebt gekregen. Je kunt de servernamen ook opzoeken op internet. Ze zijn te vinden op de site van de provider of je kunt googlen, bijvoorbeeld op: pop3 en smtp of mailserver.

inderdaad: pop3.jouwmailprovider.nl en zo werkt meestal. Ik heb zelf een host die me vertelt dat ik pop3.heelveellettertjesencijfertjes.nl moet gebruiken op de sites die ik run, maar als ik gewoon pop3.mijnwebsite.nl gebruik, werkt het ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100