Waarom valt mijn iPhone 6 de hele tijd uit?

Ik heb een paar maanden geleden een iPhone 6 gekocht, tot een week geleden deed hij het gewoon nog maar nu valt hij random uit bijvoorbeeld: ik opende hem dinsdag, 60% - unlocken, daarna 10% <- 10 seconden verder - 5 seconden daarna valt hij uit
als ik hem in de oplader doe dan gaat hij ook niet aan gisteren duurde het letterlijk 6 uur voordat hij aan ging. En soms hoor ik wat in me telefoon schudden, ik denk dat dit de batterij is, waarschijnlijk ligt het daaraan maar als het niet zo is, weet iemand dan een oplossing?

Toegevoegd na 40 minuten:
* ik heb iOS 11 geinstalleerd dus ik weet niet misschien is dat het probleem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het internet staat vol met deze issue i.c.m iPhone 6. Wat je als test moet doen is een backup maken van je iPhone via iTunes. Zet je iPhone 6 in DFU en restore deze als een nieuwe iPhone(geen backup terugzetten na de herstel actie in iTunes!!) En kijk met deze "maagdelijke" telefoon het probleem nog steeds hebt. Het probleem is ontstaan in iOS 9 toen de "low power mode" werd geïntroduceerd en is door software update overerft naar iOS 10. Of volg de raad op van de thread in de discussie op apple support.

Bronnen:
https://discussions.apple.com/thread/76748...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100