Wordt een nieuwbouw huurwoning opgeleverd met een isra punt?

Over een week wordt onze nieuwbouw huurwoning opgeleverd. Ik heb geprobeerd alvast een abbonnement af te sluiten voor interactieve tv en internet. Eerst tele2 geprobeerd, die zeiden dat het niet kan omdat er laswerkzaamheden plaats moeten vinden en dat zij dit niet doen. Ook KPN geeft aan dat er geen aansluiting/isra punt is en zij dus ook de aanvraag hebben moeten annuleren.
De woningbouw gebeld en die geven aan dat de woning ''als het goed is'' met een aansluiting wordt opgeleverd.... Echter konden ze niets garanderen en adviseerden ze om te wachten met aanvragen tot na de oplevering.

Ik wil het liefst natuurlijk zo snel mogelijk internet in mijn nieuwe huis. Waar kan ik nu terecht? Of moet ik inderdaad wachten...?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kpn is als netwerk beheerder verplicht om een aansluiting te leveren en ben je als bewoner verplicht om de aansluiting in jou huis te gedoogen/toe te staan

Als het goed is worden alle woningen met isra punt opgeleverd. Indien dit niet het geval is kun je er altijd 1 aanvragen via http://www.huisaansluitingen.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100